Filters
Close

Lord of the Rings: Piratenschip Hinderlaag - 79008

Vanuit het piratenschip wordt een verrassingsaanval uitgevoerd op de legers van Sauron! Deze set werd uitgebracht in 2013.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum: 1-2 werkdagen
Fabrikant: LEGO
€169,95 incl. BTW

Op de oevers van Minas Tirith wachten Sauron’s Mordor Orks op hun bondgenoten die eraan komen op een piratenschip – maar het gaat anders dan ze denken. Leg het schip langs de kade, laat het anker vallen en voer een verrassingsaanval uit met Aragorn, Gimli, Legolas Groenblad en het Leger der Doden. Het grote Corsair schip heeft 3 grote zeilen, afneembaar achterschip met kerker en een gevangen piraat van Umbar, kruisboog en allerlei wapens en harnassen! Verover de Ork katapult en voer de in het donker oplichtende Koning der Doden en zijn soldaten aan in de beslissende veldslag! Inclusief 9 minifiguren met wapens en accessoires: Aragorn, Legolas Groenblad, Gimli, 2 Mordor Orks, de Koning der Doden, 2 Soldaten der Doden en een Piraat van Umbar. 

  • Combineer met andere sets voor nog grotere veldslagen! 
  • Functies: Katapult functie, geheime ingang en vergrendelbare poorten.
  • Inclusief 9 minifiguren: Aragorn, Legolas Groenblad, Gimli, 2 Mordor Orks, Koning der Doden, 2 Soldaten der Doden en een piraat van Umbar.
  • Inclusief: Ork katapult met wielen.
  • Wapens: 2 speren, 4 zwaarden, Orc zwaard, kruisboog, pijl en boog, ketting en 2 bijlen.
  • Accessoires: sleutels, flessen, rat, stokbrood, diamant, goudstuk en een stenenwipper.

 

Product specificaties
Jaar 2013
Serie Lord of the Rings
Onderdelen 716
Minifigures 9
Gewicht (g) 1450
Kwaliteit Nieuw